Wat is een AromaTouch Massage?

Een AromaTouch is een heerlijke massage waarbij gebruik gemaakt wordt van de van geurige oliën van Doterra, waarbij  het doel is om te ontspannen en tot rust te komen. De AromaTouch geeft jou een unieke ervaring met essentiële oliën.

De werking
De AromaTouch is een zachte ritmische aanraking in harmonie met het aroma van de essentiële oliën. Deze dringen diep het weefsel binnen en geven doelgerichte ondersteuning daar waar nodig is. Het zorgt voor mentale rust en uw lichaam kan zich volledig ontspannen. Bij de AromaTouch massage gebruik ik standaard een assortiment van acht verschillende essentiële oliën welke allen een unieke  uitwerking hebben op jouw lichaam. Omdat de olien elk een verschillende werking hebben, zal jouw lichaam daar waar het nodig is de olie haar werk laten doen. De ene olie werkt rustgevend, de andere heeft een positieve invloed op het immuunsysteem, weer een andere is ontstekingsremmend en brengt evenwicht in de lichamelijke functies zoals temperatuur, ademhaling en bloeddruk. De AromaTouch wordt gegeven op de rug, het hoofd en op de voeten.

AromaTouch Massage

(60 min)

Een AromaTouch met de oliën van dōTerra helpt met behulp van geurige oliën om te ontspannen en tot rust te komen.

€65,-

Bijzondere ervaring

De kracht van de AromaTouch zit in de dieptewerking. De oliën zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden op de reflexzones aangebracht door middel van een licht masserende beweging.  Na afloop van de AromaTouch massage voel je je heerlijk ontspannen en door de sterke werking van de oliën zul je nog urenlang een gevoel van ontspannenheid ervaren.
Minder stress, meer balans

Doordat de oliën helpen het zenuwstelsel van je lichaam in evenwicht te brengen, zul je merken dat je minder lichamelijke en emotionele stress ervaart. De speciale AromaTouch techniek zorgt ervoor dat je lichaam weer in balans komt en de positieve energie weer beter gaat stromen.
Elke behandeling bestaat uit 4 belangrijke fasen: stressvermindering, verbeteren van het immuunsysteem, vermindering van ontstekingsreacties en het in balans brengen van alle regelsystemen in het lichaam.