Wat is Trauma Release Therapie?

In een veilige en vertrouwde setting begeleid ik jou als professioneel BRTT® en TRB® therapeut bij het maken van jouw innerlijke reis.

Een Body Remembers Trauma Therapie® en Trauma Release Breathwork® sessie is ontzettend krachtig en maakt op veel deelnemers dan ook direct indruk. Het samenvoegen van deze twee therapiesessies wordt als een magische combinatie gezien.

”Ons brein vergeet gebeurtenissen, maar ons lichaam weet alles.”

Klachten

Ervaar jij al langere tijd klachten als stress, depressie, verslavingen, burn-out verschijnselen, moeheid of zijn het juist vage klachten? Heb je al van alles geprobeerd maar blijven de klachten aanhouden of keren ze regelmatig terug? Dan is een BRTT® en/of TRB® sessie echt iets voor jou! Zo kom jij dieper tot je kern met blijvende transformatie! Ik vind zelf het woord trauma altijd erg heftig klinken; zelf leg ik het liever zo uit:
Op momenten dat je lichaam stress ervaart en je niet in staat bent om deze stress te laten verdwijnen of te verminderen, met andere woorden je raakt de stress niet kwijt, dan slaat je lichaam deze vervelende (negatieve) energie op in je cellen, spieren en bindweefsel.

Stress kan te maken hebben met bijvoorbeeld een scheiding, verlies van dierbaren, of andere heftige situaties die je hebt meegemaakt in je leven. De situatie zelf kan al in het verleden liggen, maar je lichaam houdt de herinnering met de daarbij horende spanning nog steeds vast. Zonder dat jij je er bewust van bent, draag je deze negatieve energie misschien al jaren met je mee. Je kunt je voorstellen dat door een opeenstapeling van al deze gebeurtenissen in jouw lijf het lichaam daarop gaat reageren. Je kunt klachten gaan ervaren zoals angst, paniek, oppervlakkig ademen, prikkelbaarheid, onrust, slapeloosheid, depressie, een gevoel van hulpeloosheid of zelfs een afname van spierkracht. Misschien ben je deze klachten ergens als ‘normaal’ gaan beschouwen, denk je dat dit er ‘gewoon’ bij hoort.

Maar wat nou als jij jezelf kunt bevrijden van al die opgeslagen negatieve energie in jouw lichaam op een hele pure, krachtige manier? Wat als jij je weer vrij, helder, licht, energiek en ontspannen kunt voelen? Hoe zou jouw leven er dan uitgaan zien? Ik laat jou graag kennis maken met de krachtige werking van BRTT® & TRB® (Body Remembers Trauma Therapie® & Trauma Release Breathwork®). Dit is een zeer effectieve en veilige manier om door de vele lagen van bescherming die je al die jaren hebt opgebouwd heen te breken. Een manier om al jouw opgebouwde spanning los te laten en niet alleen te releasen uit je lijf maar ook je mind en zenuwstelsel.

BRTT®

Body Remembers Trauma Therapy®

(90 min)

‘’The only way out is in’’


Body Remembers Trauma Therapie (BRTT®) helpt je toegang te krijgen tot het lichaamsgeheugen van het trauma. De kracht van deze methode is dat het je leert op een natuurlijke en lichaamsgerichte manier spanning te ontladen (los te trillen) die je al zo lang vastgehouden hebt. Na deze sessie ervaar je veelal enorme innerlijke transformatie, die tevens een positieve uitwerking heeft op jouw leven.

Niet alleen verbeteringen in lichamelijke gezondheid maar ook mentaal. Denk hierbij aan vermindering van depressie, verslavingen tot verlichting van chronische pijn en ernstige ziekten. Daarnaast krijg je genoeg tools mee naar huis om er verder mee aan de slag te gaan.

TRB®

Trauma Release Breathwork®

(90 min)

“Lets breath it all out”


Tijdens TRB® laat ik jou kennismaken met super krachtige en effectieve ademhalingstechnieken die je overal en altijd kunt toepassen. Deze ademhalingen helpen je emotionele blokkades in balans te brengen en je zenuwen te kalmeren, waardoor je meer energie krijgt en jezelf krachtiger door het leven kunt bewegen. Hiermee release je tevens vastzittend trauma.


Wat merk je na de sessie?
Een sessie kan veel losmaken bij jou, en dat is eigenlijk ook de bedoeling, en dit kost mentaal maar ook lichamelijk energie. Het is daarom logisch dat je je na een sessie moe, een beetje down of zelfs verdrietig kunt voelen. Maar tevens kun je een gevoel van verlichting, opluchting of hernieuwde energie ervaren.
De dagen daarna neemt dit ‘licht’ vaak toe en voel je je meer ontspannen en krachtiger in jezelf. Het proces wordt aangezet tijdens een sessie en werkt nog door. Wees daarom altijd mild voor jezelf, luister naar je lichaam en neem rust wanneer nodig. Drink daarnaast voldoende water, zodat vrijgekomen afvalstoffen jouw systeem kunnen verlaten.

TRB®

(120min)

Tijdens TRB® laat ik jou kennismaken met super krachtige en effectieve ademhalingstechnieken die je overal en altijd kunt toepassen.

€125,-

BRTT® & TRB®

(150 - 180min)

Door traumatherapie ontstaat de gelegenheid om de last van het verleden te verlichten, veerkracht op te bouwen en nieuwe wegen naar welzijn te ontdekken.

€195,-

BRTT®

(120min)

Body Remembers Trauma Therapie® (BRTT®) helpt je toegang te krijgen tot het lichaamsgeheugen van het trauma.

€125,-

Trauma Release & Breathwork® is een van de veiligste en meest directe manieren om ons lichaam, geest, emoties, en spiritualiteit te verkennen