Over mij

Ik ben Agi, moeder van een prachtige dochter en gelukkig getrouwd. Sinds 2010 ben ik woonachtig in Nederland en mijn roots liggen oorspronkelijk in Hongarije. Mijn interesses liggen bij kristallen, etherische oliën en de mystiek rondom draken. Graag vertel ik jou waarom ik holistisch trauma therapeut ben geworden.

Op jonge leeftijd had ik het voorrecht om met Reiki in contact te komen.  Als kind kwam ik namelijk voor het eerst in contact met energiewerk toen ik samen met mijn familie op vakantie was. Tijdens het reizen werd ik altijd reisziek. Na aankomst op de vakantiestemming voelde ik mij vaak misselijk. Door handoplegging hielp mijn oom mij van dit nare gevoel af, en voelde ik mij weer beter. Toen ik ouder werd kwam ik erachter dat mijn oom Reiki Master is, en dat hij Reiki toepaste.

Mijn interesse in Reiki en het spirituele in het algemeen is er eigenlijk altijd al geweest, maar mijn oom heeft mij uiteindelijk geïnspireerd om mijn hart te volgen en te gaan doen wat ik echt graag wil; Mensen helpen met helen.

In 2014 besloot ik daadwerkelijk door te pakken en ben ik de Reiki 1 cursus gaan volgen bij een Reiki Master in de traditionele afstamming van Usui Shiki Royoho.

In 2020 volgde ik de Reiki 2 cursus. In het jaar dat daarop volgde, deed ik veel mooie ervaringen op en zag ik dat ‘healing’ echt werkt. Vervolgens heb ik In 2021 met goed gevolg de cursus persoonlijke ontwikkeling en bewustwording (reiki 3) gevolgd, waardoor ik zelf de titel Reiki Master gekregen heb. Uiteraard ben ik hier erg trots op.
De Holistische therapievorm kwam in eind 2020 op mijn pad. Mijn interesse was van meet af aan gewekt en in januari 2021 ben ik begonnen met de opleiding tot Holistisch Therapeut. In december 2022 heb ik deze opleiding met een ‘zeer goed’ afgerond en ben ik officieel Holistisch Therapeut.

Tijdens de opleiding holistisch therapeut heb ik zelf ook meerdere keren verschillende therapievormen ondergaan voor mijn eigen persoonlijke groei.
Zo kwam Body Remember Trauma Therapie (BRTT®) en Trauma Release Breathwork (TRB®) op mijn pad. De diepe innerlijke reis die ik gemaakt heb tijdens de Trauma Release Breathwork® & Trauma Release® was voor mij een belangrijk moment in mijn spirituele ontwikkeling en persoonlijke groei. Deze krachtige methode heeft mij enorm geholpen om mijn persoonlijke trauma’s en vastzittende emoties los te laten en heling zijn werk te laten doen. Na de sessie wist ik het meteen… ik wil Trauma Therapeut worden.

Deze positieve ervaring was voor mij een motivatie om mij te verdiepen en deze therapievorm en de opleiding tot Trauma Therapeut te gaan volgen.
Tijdens de opleiding tot gecertificeerd Body Remember Trauma Therapie (BRTT®) en Trauma Release Breathwork (TRB®) begeleider ging er een nieuwe wereld voor mij open. Doordat ik zelf ook beide therapieën een aantal malen had ondergaan was dit meer dan alleen een bijzondere ervaring, maar heb ik ook een ongekende innerlijke rust ervaren en tegelijkertijd een persoonlijke transformatie doorgemaakt.

Ik voelde daarom direct dat ik deze kennis wilde delen met mensen die daar behoefte aan hebben.

Inmiddels ben ik er helemaal klaar voor om jou deze helende transformatie ook te laten ervaren.

 

In mijn praktijk Krachtig Helen bied ik mensen de kans om meer rust en balans in het leven te (her)vinden. In een veilige ruimte mag je voelen, loslaten, ontspannen, ontladen, lief zijn voor jezelf. Samen volgen we een pad van bewustwording dat jou dichter bij jezelf brengt.